معیارهای انتخاب یک فروشگاه ساز
گسترش تجارت در جهان امروز، به دلیل گسترش بی حد و حصر شبکه های مجازی، شکلی اینترنتی به خود گرفته است و بیشتر خرید و فروش های امروز از طریق اینترنت انجام می گیرد.

معیارهای انتخاب یک فروشگاه ساز
گسترش تجارت در جهان امروز، به دلیل گسترش بی حد و حصر شبکه های مجازی، شکلی اینترنتی به خود گرفته است و بیشتر خرید و فروش های امروز از طریق اینترنت انجام می گیرد. صاحبان مشاغل، روز به روز به دنبال بهینه کردن فروشگاه آنلاین خود در مقابله با رقبای دیگر می باشند و این امر مستلزم راحت تر شدن کار برای صاحب کسب و کار و مشتری است.
هنگامی شما تصمیم میگیرید کسب و کار خود را ارتقا و گسترش دهید، اغلب با مشکلاتی نظیر عدم هماهنگی بخش های مختلف کارتان، مشکلاتی در زمینه مدیریت همه ی جوانب فروشگاه آنلاین تان و پراکندگی آنان هستید. در زمان است که سخن فروشگاه سازها به میان می آید. اما فروشگاه ساز به چه معناست؟
نرم افزار تجارت الکترونیکی که اصطلاحا فروشگاه ساز نامیده می شود، نرم افراز جامعی برای اداره یک فروشگاه آنلاین و اینترنتی می باشد و به شما در مدیریت موجودی ها، حذف محصولات تمام شده و اضافه نمودن محصول جدید، پرداختی ها و سفارش هایتان کمک به سزایی می نماید. کار با اغلب فروشگاه ساز ها بسیار راحت است و حتی افراد مبتدی نیز می توانند از آن ها استفاده نمایند. این فروشگاه ساز ها قابلیت یکپارچه سازی اطلاعات با برنامه های دیگر را نیز دارند و این ویژگی باعث تسریع فرآیند های جاری فروشگاه می گردد.
اما برای انتخاب یک فروشگاه ساز چه معیارهایی باید مدنظر قرار گیرد؟ به نظر نویسنده، یکی از مهم ترین معیارهای انتخاب یک فروشگاه ساز، در ابتدا میزان امکانات آن می باشد؛ این که این فروشگاه ساز به چه میزان کارها را برای پیش می برد و چه اندازه می توانید در آن تغییرات ایجاد کنید.
پس از این موضوع، مهم ترین معیار، آسانی کار با این فروشگاه سازها می باشد. اگر شما فروشگاه ساز پیچیده ای را انتخاب کنید و مبتدی هم باشید، مدیریت فروشگاه آنلاین برایتان سخت می شود و با مشکلات زیادی رو به رو خواهید شد.
عملکرد مناسب فروشگاه ساز یکی دیگر از معیارهایی است که باید در نظر داشته باشید؛ تصور کنید به عنوان یک خریدار به سایتی مراجعه می نمایید؛ اگر سایت بسیار کند باشد و اطلاعات آن به سختی بالا بیاید، آیا شما دوباره به آن سایت سر خواهید زد؟ برای دانستن اینکه چه معیارهایی برای سایت شما مناسب است، بهتر است ابتدا خود را جای مشتری قرار دهید. چه نیازهایی به عنوان مشتری دارید؟ همان ها را برای مشتریان خود در نظر بگیرید.
دیگر معیار مورد نظر که حتما باید مورد توجه قرار گیرد این است که قالب فروشگاه شما باید متناسب با نوع محصولی باشد که می فروشید؟ آیا تمامی آیتم های جانبی محصول شما، توسط فروشگاه ساز انتخابی تان پشتیبانی می شود؟
و ویژگی دیگری که باید در نظر داشته باشید، یک پشتیبانی خوب و مناسب است. زیرا در صورت بروز مشکل، اگر فروشگاه ساز شما از پشتیبانی خوبی برخودار نباشد، دچار ضرر و زیان زیادی خواهید شد.